Sports en Services - 02- 2017

Planning zwemlessen

Waar?

De privé-zwemlessen 2017 gaan door in het zwembad van Nijlen op maandagavond,  dinsdagavond,  donderdagavond en vrijdagavond, telkens vanaf 18.05 uur.  De lessen duren 35 effectieve minuten.  Er is geen spelen bij.   Voor de gevorderden is er ook mogelijkheid in het zwembad van Heist op den Berg, op woensdag vanaf 19.00 uur. Wanneer? De privé-zwemlessen gaan wekelijks door met uitzondering van de schoolvakanties.  

Geen wachtlijsten!

Door regelmatige doorstroming van leerlingen die voldoende zwemkundig zijn, werken wij niet met wachtlijsten of reservaties. Er komen op regelmatige basis plaatsen vrij.    Na uw aanvraag wordt u uitgenodigd voor een proeflesje om te kijken of uw kindje klaar is om te leren zwemmen.  De startdatum weet u steeds vooraf.  U ontvangt een vast wekelijks lesblok (dag / uur) dat voor u gereserveerd wordt. Mogelijk moet u wel enkele weken geduld oefenen.  Dat komt omdat er kinderen nog een diploma afzwemmen vooraleer de plaats vrijkomt.

Huidge planning

Momenteel zijn alle plaatsen volzet tot einde mei 2017  
contact
Er worden regelmatig gratis oefenlessen aangeboden.  Vraag gerust uw gratis les aan. Dan kunnen we ook uw kindje sneller een plaatsje bieden.